Prof. Dr. Noszkay Erzsébet CSc

Üzletviteli tanácsadó, változás- és válságmenedzsment, tudásmenedzsment, Family Business szakértő

  • +36 30 241 653
  • nomenb@t-online.hu

Bemutatkozás

Üzletviteli tanácsadó vagyok, ezen belül több terület – KKK növekedése, fejlődése és újraélesztése, változás- és válságmenedzsment, tudásmenedzsment és Family Business – szakértője, kutatója és oktatója.  Egyetemi emberként  2009-től a Budapesti Metropolitan Egyetem tanára, és a Vezetés Szervezéstudományi és Üzletviteli Tanácsadási Tudásközpont vezetője, továbbá a Turnaround MBA szakirányú továbbképzési szak vezetője. 1989 – 2009 években egyetemi docens a Szent István Egyetemen. 1996 – tól az Agrármenedzser szak szakvezetője, majd a 2008-ban induló Szervezetés és Vezetés MSc, Üzletviteli tanácsadás szakirányának vezetője.

1991 óta a Magyar Tudományos Akadémia Gazdálkodástudományi Bizottságának (előtte VSZB) tagja és MTA GB Tudásmenedzsment Munkabizottság alapítóelnöke (2003) vagyok.

Szakmai kompetenciáim elismerését a tanácsadói szakmában betöltött, a Változás – és Válságmenedzserek Országos Egyesületében betöltött elnöki-, a BKIK Tanácsadás Osztálynak (TANOSZT- nak), alelnöki tisztségei is fémjelzik, e mellett számos szakmai és civil szervezetben vagyok aktív tag.

Publikáció

valtozas-es-valsagmenedzsment-konyv-01-vagott

Változás- és válságmenedzsment az alapoktól

Szerző: Noszkay Erzsébet

“Napjaink olyan aktuális problémájához nyújt közvetlen segítséget a könyv tartalma, mely alapvetően meghatározza sok vállalkozás működési biztonságát, életben maradását, vagy esetleg sikeressé válását.”

Dr. habil. Bencsik Andrea, egyetemi docens

Fókusz Könyváruház | 1072 Budapest, Rákóczi út 14,