Szöllősy Ágnes, MBA

Üzletviteli és marketing stratégia tanácsadó

  • +36 30 914 6674
  • agnes.szollosy@e-ledger.hu

Bemutatkozás

Üzletviteli és marketing stratégia tanácsadó vagyok, fő területem a cégek értékesítési és marketing stratégiájának kialakítása és az ezekhez kapcsolódó folyamatok hatékonyság növelése.

A kereskedelmi szakközgazdász diploma megszerzése után az első tanácsadói tapasztalatomat az IMPACT amerikai hatékonyság növeléssel foglalkozó tanácsadó cégnél szereztem, mielőtt egy nemzetközi ösztöndíj elnyerése lehetőséget adott, hogy az Egyesült Államokban tanulhassak és az elsők között szerezhessek Magyarországon MBA diplomát 1992-ben.

AZ MBA megszerzése után marketing területen dolgoztam, és büszkén mondhatom el, hogy az általam képviselt márkák és termékek (Piazza D’oro kávé, Brise légfrissítő, Pronto bútorápoló, CitiBusiness, Senseo és Philips konyhai készülékek, epilátorok, elektromos borotvák, porszívók) piacvezető vagy meghatározó piaci pozíciót értek el írányitásom alatt. Számtalan márka, termék és termékkategória bevezetésén vagy újra bevezetésén dolgoztam (Vileda, Piazza D’or, Saeco, Senceo, Craftunique).

Szakmai erősségem a termék, a cég és a piac holisztikus megközelítése, mert hiszek a szakmai alapok (termék, ár, eladási csatornák) erejében, mely a marketing kampányok hatékonyságának záloga. Munkamódszerem alapja a strukturált piac megközelítés és az erre épülő stratégia, pontos célcsoport meghatározás és a célcsoportot biztosan és hatékonyan elérő kommunikáció.